Lomo de cerdo ibérico sous vide con salsa de boletus

10 comentarios en “Lomo de cerdo ibérico sous vide con salsa de boletus”

  1. Muy nuevos mis conocimientos con esta nueva técnica en la cocina, me ha interesado mucho tu bloc. Espero con tus consejos aprender un poquito más . Me ha interesado muchísimo . Felicidades !

  2. Hola Xavi, fa poc que tinc la màquina de cuinar a baixa temperatura però ja he posat en pràctica moltes de les receptes que envies.

    Volia saber si, per cuinar un tronc dellom de dos colors (no ibèric) puc seguir aquesta mateixa recepta amb el mateix temps de salmuera, cocció i temperatura

    Mil gràcies

  3. Hola Xavi, acabo de descobrir el bloc i no me’n puc desenganxar… això que acabo de dinar! Una pregunta, en aquesta recepta cuines un llom sencer o la llaminera («solomillo»)? Moltes gràcies!

    1. Hola Jesús, moltes gràcies pel teu missatge!En aquest cas ho he fet amb llom, però també es podria fer amb llaminera! Al blog trobaràs alguna recepta feta amb «solomillo de cerdo». 🙂

      Per cert, jo també he estat investigant en la teva web… i m’ha encantat la sensibilitat que tens amb la tipografia! M’han agradat especialment els cartells de Crashed letters. M’estic plantejant de comprar-ne un! 🙂

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Acepto la política de privacidad - ver Aviso Legal *