Salmón con curry y limón sous vide

10 comentarios en “Salmón con curry y limón sous vide”

  1. Lo primero, enhorabuena por el blog, lo consulto con asiduidad y ya echaba de menos actualizaciones.

    En anteriores recetas al cocinar el salmón a 50 grados el tiempo que usabas era 15 minutos y 30 minutos si se partía de la pieza congelada y preparada. ¿Como así ese cambio tan grande en los tiempos?

    1. Tienes toda la razón Wilk, en anteriores recetas lo hicimos con menos tiempo y quedó bien! Esta vez me dejé guiar por la aplicación de Joule y me indicó un tiempo muy superior y quise probar. Ambas opciones son correctas, aunque quizás yo me decantaría por un punto medio… Un saludo!

  2. Hola Xavi, m’agrada molt aquesta recepta.
    Però pel que fa a la recomanació que ens fas sobre el circulador Anova, estic dubtant entre aquest que ara està a 109€ (900w) rebaixat i el model nou que té 1000w, val 219€ i és una mica més reduït de mida, i segons diu té millor connectivitat. Quin em recomanes ara que estic decidida a comprar?? (també tinc el Rocook i la crockpot i m’agrada anar provant amb diferents aparells). (Vaig coincidir amb tu al curs del S. Brugués el passat maig) Salutacions,
    Gràcies!

    1. Hola Mercè! Sí que m’enrecordo de tu! 🙂 Tots dos models d’anova estan molt bé!Potser per la diferencia de preu m’afaria l’antic, sobretot si no t’importa la diferencia de tamany (que no es brutal) o la potència (que tampoc es notable ennla majoria dels casos). Salutacions!

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